Gästbok

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Webbsida 14. nov, 2019

Lauren.Small

Am petrecut săptămâni parcurgând sute și sute de bloguri în blogosferă, căutând bloguri cu design frumos și interesant.

Webbsida 8. mar, 2017

simple

Recently fell in love with the wedding dress, looking for a long time finally found a great wedding website, really very good, price and quality is very good.

Webbsida 9. feb, 2017

helena

Hej. Vad kul :-) Nej det har jag inte men kul att höra av er. Lycka till m killarna !!!!

8. feb, 2017

Leila Hill

En hälsning från Westsides Grodan boll ( nu för tiden "Cico") och Westsides Goliat (Wiz ) med familj! Pigga och sociala små hjärtegryn med mycket spralliga personligheter vad vi hittills märkt. En fråga!!! Har ni haft någon veterinärundersökning av något
slag innan flytt? Med vänlig hälsning Familjen Hill/Hansson.

Webbsida 10. jan, 2017

Vanderbilt

Om konsensus är överskattad , jag tror balans är också. Jag har inget intresse av att leva ett balanserat liv. Jag vill ha ett liv av äventyr.

Webbsida 14. okt, 2016

Alejandro

Al igual que su estilo sitio.

Webbsida 5. sep, 2016

Clara

so great.

Webbsida 2. sep, 2016

Jefferson

this is a cute place.

Webbsida 2. sep, 2016

Donaldson

love cats very much.

17. okt, 2015

katarina westblom

hej!

Det verkar inte fungera att maila till er den mail jag vart hänvisad till att använda har jag inte fått nå svar ifrån så det kanske är nå fel, försökte nu även här på hemsidan men det gick inte ,

Webbsida 22. dec, 2014

Agneta Johansson

GOD JUL o GOTT NYTT ÅR ! Önskar Agneta och TORNADO'S marsvin ! Tack för det gångna året. Grattis till framgångar och välskött SCh Tornado's Annie Lennox ! Vi ses på nästa utställning !

Webbsida 6. aug, 2013

Agneta Johansson

Maria eller Helena ! Var snäll kontakta mig ! Jag får inte tag på någon av er varken via mail eller telefon. Bråskande ! Agneta/Tornado's

8. sep, 2011

Siv Fogelström

Fin sida och underbara katter! Jag måste få komma och titta någon gång!

23. apr, 2011

Helene Konttinen

Hej. Det var ett tag sedan vi hördes av eller sågs det var när du kom till saltvik och lämnade lilla Efesos till mig. Han har nu vuxit till en stor kille (5,8kg) men är mycket pigg och lekfull. Han kallas för Tito nu för tiden. Vi alla älskar honom och vi är glada för att han finns. Han har varit väldigt frisk och kry han har dock blivit kastrerad eftersom han började markera revir och kissade då lite här och där. Det har han helt slutat med nu. Han är så söt och om du vill kan jag skicka en bild på honom så att du får se vilken stilig karl han blivit.

23. feb, 2011

Maria Kihlström

Hejsan!
Vilka söta kissar. =) Fin hemsida, bra jobbat.

13. feb, 2011

marianne

Helt underbar sida med foton :)

13. feb, 2011

Rmona

Hej fina bilder och en bra hem sida